Müzik dünyasında "El Taiger" olarak bilinen, Kübaşarkıcı Jose Manuel Carbajal Zaldivar'ın, 37 yaşındayken Miami'de hayatını kaybettiği bir akrabası tarafından doğrulandı. Taiger, 4 Ekim'de başından vurulmasının ardından kritik durumdaydı.

DUA EDİYORLARDI

Arkadaşları ve hayranları dua ederek sanatçıya acil şifalar dilerken, çok sayıda kişi Miami'deki Jackson Memorial Hastanesi'nin dışında toplanarak sanatçının durumuyla ilgili haber bekledi. El Taiger'in ölümü, sosyal medyada kuzeni ve aynı zamanda popüler bir reggaeton şarkıcısı olan Jorge "Junior" Hernandez Carvajal tarafından doğrulandı.

CİDDİ HASAR ALDI

El Taiger ciddi beyin hasarı almıştı. Hayatta kalma şansı çok az olsa da birçok kişi onun bu durumu atlatabileceğini umuyordu. Ancak son haftayı Jackson Memorial Hastanesi'nin yoğun bakım ünitesinde önemli bir iyileşme olmadan geçirmişti.

ARABADA BULDULAR

El Taiger'in ölümüne yol açan olayla ilgili Miami'de polis soruşturması sürüyor. Geçtiğimiz hafta, polis bir ihbar üzerine reggaeton şarkıcısını, lüks bir araç içinde kafasından vurulmuş halde bulmuştu. Şu anda olayla ilgili ayrıntı verilmedi.

Muhabir: Münevver Beyza Morgül