Türk Sanat Müziği sanatçısı Umut Akyürek, sosyal medya hesabından paylaştığı bir video ile dikkatleri üzerine çekti.


Umut Akyürek'in yardım çığlığı! Bir annenin en zor anları….

 

Akyürek, videoda kızı Melek Bal’ın ciddi bir ruhsal kriz yaşadığını belirterek, kızının hem kendisine hem de çevresindekilere zarar verme ihtimalinden endişe ettiğini dile getirdi. Akyürek, kızının daha önce eşine bıçakla saldırdığını ve kendisini de iki kez darp ettiğini söyledi.

Umut Akyürek'in yardım çığlığı! Bir annenin en zor anları….

"Şu an kendimi odaya kilitledim, iki gündür yoktu. Çok büyük bir kriz yaşıyor" diyen Akyürek, kızının durumunun giderek kötüleştiğini ifade etti. Olaylar sırasında polis çağırmak zorunda kaldığını belirten sanatçı, daha önce de defalarca polis çağırdıklarını, ancak sonuç alamadıklarını söyledi. Akyürek, "Polisler gelip dil döküyor, en fazla nezarette ifade alınıyor. Bu durumla ilgili bir çözüm üretilmiyor" şeklinde konuştu.

Melek Bal ise kelepçeli haldeki görüntüsünü sosyal medyada paylaştıktan sonra, kendisine zarar verdiği ortaya çıktı. Kollarında derin kesikler olan Bal, polis müdahalesinin ardından hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Umut Akyürek'in yardım çığlığı! Bir annenin en zor anları….

SON DURUMU
Kızları için geçtiğimiz gün yardım isteyen şarkıcı, "Hastanede ama şu an çözüm değil. Rehabilite merkezine ihtiyacı var, onu araştırıyoruz. 1-2 yerle iletişime geçtik. Psikiyatri hastalarıyla yatıyor şu an. Devlet hastanesinde şu an rehabilitasyon merkezi yok maalesef..." dedi.

Kızının tedavi görmek istediğini belirten ünlü isim, "Tabii ki istiyor. Kimyasal madde etkisi vücutta, sıkıntılı durum. Alkol, sigara ve internet bağımlılığı gibi... Kızımızı Allah'ın izniyle kurtaracağız" diye konuştu.

Kaynak: HABER MERKEZİ