Dünyaca ünlü oyuncu Chris Pine, son 1.5 haftada evine polis baskını düzenlenen ikinci ünlü oldu. Emniyet güçleri, Kaliforniya'daki evinin kapısına dayanınca büyük bir şok yaşadı. Yetkililere, "cinsel saldırı" ihbarıyla telefon gelirken, adres olarak oyuncunun evi verildi.

TELEFON KAPALIYDI

Memurlar, oyuncuyla konuştuktan kısa bir süre sonra yapılan çağrının sahte olduğunu anladı. Sonrasında ihbarı yapan kişiyi aradılar. Ancak telefonu kapalıydı. Ayrıca numaranın Kaliforniya dışında bir yere kayıtlı olduğu da belirtildi.

ANİSTON DA YAŞADI

Polis, şu anda ihbarı yapan kişiyi bulmaya çalışıyor. Yaklaşık 1.5 hafta önce ünlü oyuncu Jennifer Aniston da benzer bir olayın hedefi olmuştu. Polis gecenin bir yarısı endişe verici bir sahte ihbar aldı aldı.

LİSTE ÇOK UZUN

Bu da onları verilen adreste, yani Aniston'ın evinde bir kontrol yapmaya yöneltti. Polis geldiğinde, oyuncunun güvenliğiyle görüştü ve yapılan aramanın yanlış alarm olduğunu belirleyebildi. Geçmiş dönemlerde Justin Bieber, Rihanna, Clint Eastwood ve Tom Cruise gibi ünlü isimler de benzer saldırıların hedefi haline gelmişti.
 

Muhabir: Eray Erginbaş