Julianne Hough, çocukken yaşadığı travma ve istismarın acısını iyileştirmek için nasıl çabaladığını anlattı. Ünlü oyuncu, Jamie Kern Lima Show'da cinsel tacize uğradığında yaklaşık 4 yaşında olduğunu açıkladı. Hough, tacizcisinin bir komşuları olduğunu söyledi.

MÜKEMMEL OLMALIYDI!

Hough, "Aslında bunu daha önce hiç kimseye yüksek sesle söylemedim. Bu çok kafa karıştırıcıydı. Çünkü Mormon kültüründe büyürken, her şeyin mükemmel olması ve yolunda gitmesi gerekiyordu" diye konuştu.

BEN TEK DEĞİLDİM

Ünlü oyuncu, "Bu arada, ailemde benzer şeyler yaşayan tek kişi ben değildim. Ve bu, başa çıkılması çok zor bir şeydi. Yıllar içinde kendimi iyileştirmeye çalıştım" yorumunda bulundu. Julianne Hough, sunucu Jamie Kern Lima'ya, ailesinin artık tacizcisiyle iletişim halinde olmadığını belirtti.

YETERSİZ VE ÇARESİZ

Hough, "Anneme olanları anlattım ve çılgına döndü. Sadece taşınmak ve gitmek istiyordu. Bununla uğraşmak ve bu konu hakkında konuşmak istemiyordu. Bizi toparladı ve o evden taşındık. O zamanlar sanırım onlar da ne yapacaklarını bilmiyorlardı. Ayrıca kendilerini yetersiz veya çaresiz hissediyorlardı" diye açıkladı.

Kaynak: HABER MERKEZİ