Boy Meets World dizisinin oyuncusu Danielle Fishel, yakın zamanda kendisine meme kanseri teşhisi konduğunu açıkladı. "Pod Meets World" adlı podcastinin son bölümünde haberi paylaşan 43 yaşındaki aktris, başkalarının deneyimlerinden ders çıkarmanın, kendisini tanıyı paylaşmaya motive ettiğini söyledi.

KİTLEYİ ALDIRACAK

Fishel, "Şanslıyım ki gerçekten çok erken bir evrede hastalığı yakaladık" dedi. Oyuncu, ameliyat olup bu kitleyi aldırmayı planladığını söyledi. Fishel, "Son birkaç günde çok fazla karar almak zorunda kaldım. Bunu sadece arkadaşlarıma ve aileme söyleyecektim. Ancak benzer deneyimleri yaşayan insanların hikayelerini gördüğümde bundan vazgeçtim" diye konuştu.

LÜTFEN KONTROLE GİDİN

Fishel, doktorların hastalığı erken fark ettiğini, çünkü yıllık kontrol randevusunu ayarlamak için telefonunda bir hatırlatma olduğunu söyledi. Ünlü oyuncu, "Dünyadaki bütün kadınlara sesleniyorum. Telefonunuzda bir kontrol randevusu alarmı ayarlayın. Daha önce hiç kontrol yaptırmadıysanız da lütfen gidin. Erken tanı her şeyi değiştiriyor" yorumunda bulundu.

Kaynak: HABER MERKEZİ