Ekrem İmamoğlu’nun danışmanları kimler oldu? İki isim de görevlerini duyurdu! Ekrem İmamoğlu’nun danışmanları kimler oldu? İki isim de görevlerini duyurdu!

Turnuvada çeyrek finale yükselen milli takımın Avusturya karşısında iki golünü de kaydeden Merih Demiral, maç sonrası yaptığı bozkurt işareti yaptı. Bu hareket, UEFA'nın dikkatini çekti. UEFA, A Milli Futbol Takımı'nın 2024 Avrupa Şampiyonası son 16 turunda Avusturya'yı 2-1 yendiği maçta, Merih Demiral'ın "uygunsuz davranışlarda bulunduğu" gerekçesiyle soruşturma başlattı.

'TÜRKİYE SENİN YANINDA'

Açıklamasında, "Avusturya ile Türkiye arasında, 2 Temmuz 2024 tarihinde Almanya'nın Leipzig kentinde oynanan 2024 Avrupa Şampiyonası son 16 turu maçında, Türkiye Futbol Federasyonu oyuncusu Merih Demiral'ın uygunsuz davranışlarda bulunduğu iddiasıyla ilgili UEFA Disiplin Yönetmeliği'nin 31(4) maddesi uyarınca soruşturma açılmıştır." ifadelerine yer verdi.

Zafer Partisi Başkanı Ümit Özdağ verilen karara tepki gösterdi. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Özdağ 'UEFA sana ne oluyor? Türk milli takım oyuncusu Türk işareti yapıyor. Merih kardeşim, Türkiye senin yanında. Mükemmel oyunun ve gollerin için tekrar teşekkür ederim.' dedi. 

Kaynak: DEMET SAROVA