Fenerbahçe Başkanı Ali Koç bugün MHP Genel Merkezi'ne gelerek Devlet Bahçeli ile görüştü. Görüşmenin ardından paylaşılan fotoğraflarda, Bahçeli'nin gazeteci Can Dündar'a “Pilini ben çıkarttım, 17-25’e sabitledim, hesabının sorulması vaadimizden asla geri adım atmayız” diyerek gösterdiği '17-25 Aralık' saatinin yıllar sonra Koç ziyaretinde yerinde durduğu görüldü. 

Saat 9Mdm Cover.jpg

"BU İKTİDARA BİR MESAJ"

‘Kayıt Dışı’ programına katılan Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Bahçeli’nin 17-25 Aralık saatinin yeniden ortaya çıkmasını değerlendirdi. Özdağ; “Devlet Bahçeli’nin hayatının hiçbir aşamasında tesadüf yoktur. Bu da tesadüf olamaz. Bu iktidara bir mesaj. Kendisi de ortak ama karda ortak zararda ortak değil. Ben Erdoğan’ın bu ortaklık biçiminden rahatsız olduğunu düşünüyorum. Benim bildiğim MHP’ye yakın bütün emniyet müdürleri görevden alındı. Bu MHP’yi çok rahatsız etmiştir. Bir gerilim olduğu açık. Muhtemelen parlamenter demokrasiye dönüş süreci başlamış durumda." ifadelerini kullandı. 

Umit Ozdag Samsun A Geliyor 3073

CAN DÜNDAR HİKAYESİNİ ANLATMIŞTI

2015 yılında Ankara’da Bahçeli’yi ziyaret eden dönemin Cumhuriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Can Dündar, MHP liderinin odasında 17.25’te sabitlenen saatin hikayesini aktarmıştı.

Saati, 17-25 Aralık soruşturmalarına atfen 17.25’te durduran Bahçeli, “Bunu bizzat ben yaptım. 17.25’i gösterdiğinde pilini çıkardım. Buradan da anlayabilirsiniz ki biz, 17 ve 25 Aralık’ın hesabının sorulması vaadimizden asla geri adım atmayız” demişti. 

Kaynak: DEMET SAROVA