Ümit Özat, Trivela programında Melissa Vargas ve Shane Larkin'in Türkiye Milli Takımı'nda yer almasını eleştiren açıklamalar yaptı. Bu yorumları kısa sürede büyük tepki çekti ve sosyal medyada geniş bir tartışma başladı.

ÜMİT ÖZAT NE SÖYLEDİ?

Melissa Vargas'ın durumuyla ilgili konuşan Ümit Özat, "Melissa Vargas bu ülkede doğsa, büyüse kabul edilebilir tarafı vardı. Potansiyeli olsa Küba Milli Takımı'nda oynardı. Bu mu sizin bayrak, millet, vatan duygunuz? Ben bunu kabul etmiyorum." dedi.

MelissaVargas (12)

MİLLİ TAKIMDA NE İŞİ VAR?

Anadolu Efesli Shane Larkin hakkında da konuşan Özat "Futbolda eğer bir yere gelmek istiyorsanız basketbolda ve voleyboldaki gibi yapılaşın. Shane Larkin'in de Milli Takım'da oynamasını istemiyorum. Larkin'in Milli Takım'da ne işi var? Gitsin Amerika Birleşik Devletleri'nde oynasın. Milli Takım'da oynuyor Türkçe bilmiyor. Kalkacaklar beni eleştirecekler. Ne oldu senin milliyetçi duyguların! Hani bayrak, hani milliyet? Oyuncunun emeğine yüzde yüz saygı duyuyorum. Ama Türkçe bilmeden Milli Takım'da oynuyor." ifadelerini kullandı.

Turkish basketballer Shane Larkin undergoes hand surgery

haber merkezi

Editör: Eray Erginbaş