Beşiktaş, Trendyol Süper Lig’in 10. haftasında 28 Ekim Pazartesi günü deplasmanda Galatasaray ile karşılaşacak. İki takımın da iddialı olduğu maçla ilgili eski futbolcu Ümit Karan konuştu.

'RAHAT BİR GALİBİYET BEKLİYOR'

Radyo Gol yayınında skor tahmini yaptı. Karan; 'Galatasaray'ın Beşiktaş maçına da Victor Osimhen ve Mauro Icardi ikilisinin başlayacağını düşünüyorum. Galatasaray’dan derbide rahat bir galibiyet bekliyorum. Tahminim 4-1. Okan Buruk'a haksızca eleştiriler yapılıyor. Hem lig hem de Avrupa'da namağlup giden bir Galatasaray var. Okan hocanın 2 senede kazandığı 3 kupa var. Maç içerisinde yapılan hamleler ve zamanlaması eleştirilir ama fazlasını hak etmiyor.' dedi. 

Umit Karan Hangi Kanalda Cikiyor Umit Karan 17736076 7923 Amp

'ARALARINDAKİ FARK BU'

Sözlerini; 'Bir takımın mutluluğu gol sevinçlerinden belli olur. Yalandan sevinç yapanla gerçekten sevineni izleyince direkt anlarsın. Fenerbahçe ile Galatasaray arasındaki fark bu.' şeklinde sürdüren Ümit Karan son olarak; 'Galatasaray, Türkiye’nin Bayern Münih’i oldu. Bu ligi domine edecek tek takım. Oynadığı futbol, verdiği keyif belli. Fark çok açıldı.' ifadelerini kullandı

Muhabir: ÖZNUR DEMİRBEY