20 Ağustos'ta evinin merdivenlerinden düşüp yaralanarak hastaneye kaldırılan Reha Muhtar'dan 30 Ağustos'ta yeniden kötü haber gelmiş, Muhtar'ın yeniden entübe edildiği ve solunum sıkıntısı yaşadığı öğrenilmişti.

Gazeteci Uğur Dündar, bu haber öncesinde Muhtar'ın sağlık durumuyla ilgili bilgi paylaşmış ve 'Reha Muhtar'dan güzel haberler aldım. Beyin kanaması durmuş ve hayati tehlikeyi atlatmış durumda. Biraz zaman alabilir ama sağlığına kavuşacak.'  ifadelerini kullanmıştı. 

Ugur Dundar Dan Babalik Iddiasina Yanit Mahkeme Kararini Paylasti

AÇIKLAMA YAPTI

Reha Muhtar'ı hastanede ziyaret eden Uğur Dündar bir kez daha sosyal medya hesabından sağlık durumunu paylaştı. Dündar; yaptığı açıklamada; "Sevgili arkadaşım Reha Muhtar'ı yattığı hastanede ziyaret ettim. Doktorları; süratle iyileştiğini, artık rehabilitasyon aşamasına geçileceğini belirttiler. Meslektaşları ve sevenlerine duyurulur..." ifadelerini kullandı.

G Vf W2 E S X E A A Ra H D

NİLÜFER DE ZİYARET ETTİ

Öte yandan geçtiğimiz haftalarda Reha Muhtar'ı eski hayat arkadaşı şarkıcı Nilüfer de da hastanede ziyaret etmiş ve "Durumu gayet iyi, daha iyi olacak. Biraz zamana ihtiyacı var. Oturuyordu. Biraz sohbet ettik. Ne zaman taburcu olacağı belli değil. O konuda henüz bir şey söylemiyorlar. Kendisini iyi gördüm, bu da beni rahatlattı. Onun için hastaneden rahat ayrılıyorum." demişti.

Muhabir: ÖZNUR DEMİRBEY