Gazeteci Uğur Dündar, Show TV'de 1992 yılında yayına başlayan ve geniş bir izleyici kitlesine ulaşan haber programı "Arena"nın yeniden ekrana döneceğini duyurdu.

Dündar, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Efsane program ARENA, soruşturmacı gazetecilik formatıyla geri dönüyor... Ayrıntılı açıklama yakında...”  ifadelerin yer verdi. 

Ugur Dundar Kimdir Listelist

EFSANE HALİNE GELMİŞTİ

Ayrıca köşe yazasında da duyuru yapan Dündar; “Yayınlandığı yıllar boyunca dolandırıcıların, tüyü bitmemiş yetim hakkını yiyen hırsızların, hortumcuların, vurguncuların, gıda teröristlerinin ve her türlü suç örgütlerinin korkulu rüyası olan efsane program ARENA’yı, ısrarlı talepleriniz üzerine ve soruşturmacı gazetecilik formatıyla yeniden ekrana getirme kararı aldık.” dedi. 

Sddefault

ARENA FORMATI NEYDİ? HANGİ KANALLARDA YAYINLANDI?

Arena, 1992 yılında yayımlanmaya başlayan ve Uğur Dündar tarafından sunulan haber türündeki Türk televizyon programıdır. Program, Uğur Dündar tarafından hazırlanmıştır.

1992 yılında Show TV'de yayımlanmaya başlayan program, 1995'te Kanal D'de devam etti. 2002'de atv'de 3 kez yayımlandıktan sonra Kanal D'ye döndü. 2004'te CNN Türk ile ortak yayın yapmıştır. 2008'de Star TV'ye geçti. 2013 yılında Halk TV'ye geçti. 1-3. sezon arası Show TV'de, 4-8. sezon arası Kanal D'de, 9. sezon arası kısa bir süre atv'de yayımlandı. 10-11. sezon arası tekrar Kanal D'de. 12-15. sezon arası ortak yayın olarak Kanal D'de ve CNN Türk'te yayımlandı. 16-19. sezon arası tekrar Star TV'de yayımlandı. 20-22. sezon arası Halk TV'de yayımlanmıştır.

Kaynak: DEMET SAROVA