Missouri'deki Crawford County'deki polis memurları, dikkatlerini çeken benzersiz bir araçla karşılaştıklarında "dünya dışı" bir olaya müdahale edebileceklerini düşündü! Dedektifler, eyaletler arası yolda uzay gemisine benzeyen aracı durdurdular.

Uçuşlar askıya alındı! İtalya'da yanardağ felaketi Uçuşlar askıya alındı! İtalya'da yanardağ felaketi

BARIŞ AMACIYLA GELMİŞ!

Crawford İlçe Şerif Ofisi yetkilileri Facebook'ta yaptıkları paylaşımda, "Barış amacıyla gelen bu dost canlısı insansı yaratıkla karşılaştık" ifadelerini kullandı. Gönderide, uzay aracının Crawford County'den geçerek New Mexico, Roswell'e bir festivale gittiği belirtildi. 

ŞERİT İHLALİ PROBLEMİ

Şerif ofisine göre; araç şerit ihlali yaparken görüldü. Ayrıca Indiana'dan süresi dolmuş bir plakası vardı. Kamuoyu Bilgilendirme Görevlisi ve Şerif Yardımcısı Adam Carnal, Fox News Digital'a gönderdiği e-postada, "Eyaletler arası yolun rüzgarı/trafik durumu ve aracının büyüklüğü göz önüne alındığında, şerit ihlali potansiyelinin farkına vardık" dedi.

YAZILI UYARI VERİLDİ

Sürücüye ihlallerden dolayı yazılı uyarı verildi. Yetkililer, "Sürücünün iyi niyeti ve aracın ilgi çekici doğası göz önüne alındığında, topluluğumuz için eğlenceli bir sosyal medya gönderisi paylaşmayı seçtik. Harika bir etkileşimdi" açıklamasında bulundu. Facebook'ta binlerce kez paylaşılan görüntüler karşısında kullanıcılar büyük bir şaşkınlık yaşadı.

Kaynak: HABER MERKEZİ