2 yaşındaki oğlunu kafese kapattı 2 yaşındaki oğlunu kafese kapattı

ABD Kuzey Karolina'da yaşayan ve American Airlines'ta uçuş görevlisi olarak çalışan Estes Carter Thompson, 14 yaşındaki bir kızın uçak tuvaletini kullanırken gizlice videosunu kaydetmekle suçlanıyor. Thompson Ocak 2024'te Lynchburg, Virginia'da suçlandı ve tutuklandı.

14 yaşında bir kız çocuğu uçakta tuvalete giderken uçuş görevlisi Estes Carter Thompson ona tuvaletin dolu olduğunu ve birinci sınıfın tuvaletini kullanabileceğini söyledi. Thompson genç kıza tuvalete girmeden önce ona ellerini yıkaması gerektiğini ve klozet kapağının kırıldığını söyledi.

TELEFONU KLOZETE YAPIŞTIRDI

Genç kız ellerini yıkarken Thompson'da telefonunu görüntü alacak şekilde açık konumda olan klozet kapağındaki 'klozet kırık' yazan yapıştırmanın altına yerleştirdi. Telefonu fark eden genç kız, fotoğrafını çekip annesi ve babasına gösterdi. 14 yaşındaki kızın babası ve Estes Carter Thompson arasında uçakta arbede yaşandı.


20 YIL HAPİS YATABİLİR

Savcılar Thompson'ın iCloud hesabında yapay zeka yoluyla oluşturulan yüzlerce çocuk cinsel istismarı görüntüsünün bulunduğunu da iddia ediyor. Çocuklara yönelik cinsel istismara teşebbüs 15 ila 30 yıl arası hapis cezası gerektirirken, ergenlik çağındaki küçük bir çocuğun cinsel istismarına ilişkin görselleri bulundurmak 20 yıla kadar hapis cezası anlamına gelebiliyor.

Kaynak: LİLA OKYANUS