Beyonce'nin cuma günü Houston'da ABD başkan adayı Kamala Harris'in mitinginde şarkılar söyleyeceğine dair söylentiler yayıldı. Ancak süper yıldızın, 30.000 kişilik kalabalığa şov yapmaması hayranlarını hayal kırıklığına uğrattı.

SADECE KONUŞTU

Bunun yerine, 43 yaşındaki solist sadece bir konuşma yaptı. Sonra da sahneyi terk etti. Birçok kişi, Beyonce'nin Demokrat başkan adayını görmezden geldiği iddiasında bulundu. Onun yerine 91 yaşındaki Willie Nelson kalabalığa performans sergiledi.

İNSANLARI KANDIRDI

Eleştirmenler mitinge katılanların sadece ücretsiz Beyonce konseri izlemek istediklerini iddia ederek, şarkı söylememesini inanılmaz olarak nitelendirdi. Bir "X" kullanıcısı, "Kamala Harris, insanları ücretsiz bir Beyonce konseriyle kandırdı. Sonra Willie Nelson'ın performans sergilemesini sağladı" diye yazdı.

ANNE OLARAK

Beyonce konuşmasında, orada bir ünlü veya politikacı olarak yer almadığını söyledi. Grammy ödüllü sanatçı, "Ben burada bir anne olarak bulunuyorum. Çocuklarımızın yaşadığı dünyayı önemseyen bir anne olarak, bedenlerimizi kontrol etme özgürlüğüne sahip olduğumuz, geçmişimizin, bugünümüzün veya geleceğimizin bölünmediği bir dünya..." dedi.

Muhabir: Eray Erginbaş