Avustralya'daki bir havaalanında, uçağın acil çıkışından çıkıp, kanat boyunca yürüdükten sonra yere düşen yolcu tutuklandı. Jetstar uçağı, Sidney'den kalktı ve Melbourne Havaalanı'na indi. O sırada bir yolcu acil çıkıştan çıktı.


EVET DOĞRULAYABİLİRİZ


Jetstar Sözcücü, TIME'a e-postayla gönderilen bir açıklamada, "Melbourne'e vardıktan sonra bir yolcunun acil çıkış kapısını açtığını doğrulayabiliriz. Ekibimiz, Avustralya Federal Polisi'ne (AFP) bu olaydaki rolleri sebebiyle teşekkür ediyor. Ayrıca diğer yolcularımıza gösterdikleri sabır ve anlayış için teşekkür ederiz" dedi.


ŞU ANDA HASTANEDE


Bu şahıs, havaalanı personeli tarafından gözaltına alındı ​​ve ardından AFP tarafından tutuklandı. Daha sonra hastaneye kaldırıldığı ve şu anda hastanede kaldığı belirtildi.


İNSANLARI İTTİ


Uçakta bulunan yolculardan Audrey Varghese, adamın garip davranışlar sergilediğini söyledi. Varghese, "Acil çıkışa doğru birkaç sıra ilerledi. İnsanları iterek ve yolundan çekerek uzaklaştırmaya çalıştı. Tam o sırada insanlar çığlık atmaya başladı ve o da acil çıkış kapısını hızla açtı" iddiasında bulundu.

Muhabir: ERAYCAN ERGİNBAŞ