Yetkililere göre; birlikte yaşadığı 3 yaşlı insanı öldürmekten aranan Virginialı kadın, New York'ta hızlı bir polis kovalamacasının ardından yakalandı. 23 yaşındaki Alyssa Jane Venable, salı günü Spotsylvania İlçesindeki evlerinde iki erkek ve bir kadının ölümünün ardından firardaydı.

Spotsylvania İlçesi Şerif Ofisi, üçünün de sert bir cisimle feci şekilde dövülerek hayatını kaybettiğini açıklarken, suçları "iğrenç" olarak nitelendirdi. Kadının kullandığı aracın tespit edilmesinin ardından kovalamaca başladı.

LASTİKLERİNİ PATLATTILAR

160 kilometre hıza çıkan Alyssa Jane Venable'nin aracının lastikleri patlatıldı. Tedbir amaçlı yerel bir hastaneye götürüldü. Cinayet masası dedektifleri, Venable'in silahlı ve tehlikeli olduğu konusunda halkı uyarmıştı.

Kurbanlar; Robert John McGuire (77), Gregory Scott Powell (60) ve Carol Anne Reese (65) ile saldırganın akraba olup olmadığı ya da nasıl bir ilişkileri bulunduğu açıklanmadı. Komşular, bu insanların sessiz ve kendi hallerinde olduklarını söyledi. Venable isimli şahsın bir ay kadar önce eve taşındığına inandıklarını belirttiler.

Kaynak: HABER MERKEZİ