Turnuvanın sonunda gerçekleştirilen ödül töreninde, Tuzla İtfaiye Grubu'na şampiyonluk kupası ve madalyaları İtfaiye Daire Başkanı Remzi Albayrak tarafından takdim edildi. Turnuvaya katılan tüm ekipler ise sportmenlik ve dostluk içinde geçen müsabakalar için birbirlerini tebrik etti.

SPOR AKTİVİTELERİ STRESLE MÜCADELEDE ÖNEMLİ

İstanbul İtfaiye Daire Başkanı Remzi Albayrak, spor müsabakalarının ardından yaptığı konuşmada, itfaiyecilerin zorlu çalışma koşulları altında biriken stresi spor aracılığıyla atmanın önemine dikkat çekti. Albayrak, spor aktivitelerinin artırılmasını talep ederek, şunları söyledi: " Bu tür aktivitelerin çoğalmasını istiyorum. Çünkü çalışma şartlarımız oldukça ağır ve yoğun stres altındayız.

Bu stresten ve negatif enerjiden kurtulmamız gerekiyor. Ancak, sporun sağladığı adrenalin ve rekabet hırsı bazen daha fazla stres yüklenmemize neden olabiliyor. Her spor müsabakasında olduğu gibi, burada da bir kazanan ve bir kaybeden var gibi görünebilir. Ama aslında sporun kaybedeni yoktur, sadece katılımcıları vardır. Kazananlar da yalnızca kazandıklarını düşünürler, ancak gerçekte hepsi katılımcıdır."

MUSABAKAYA KATILAN TÜM TAKIMLARIMIZI KUTLUYORUM

Albayrak, organizasyona katılan tüm takımları tebrik ederek, "Dereceye giren ve eleme gruplarında mücadele eden tüm takımlarımızı kutluyorum. Bundan sonraki çalışmalarımızın bu pozitif enerjiyle daha olumlu bir şekilde ilerleyeceğine inanıyorum. Organizasyonda emeği geçen tüm arkadaşlarıma da teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.

Kaynak: YEŞİM MÜNEVVEROĞLU