Kavacık'taki yaşlı bakımevi önce şiddet olayıyla, ardından Süreyya teyzenin "Beni kurtar" yazılı yardım çığlığıyla gündeme gelmişti. Peş peşe yaşanan skandalların ardından şimdi de yeni iddialar ortaya atıldı. Süreyya Sözer'in, kendisini alması için oğluna yazdığı bu kağıdın altında, Nurcan isimli bakımevi çalışanının başka bir hasta geldiği için kendisini avluya attığı notu yer alıyordu.

Süreyya Sözer'in oğlu Serkan Sözer, olayla ilgili olarak, "Bunlar yaşlıdır, sanrıları vardır, gerçeği yansıtmıyor cümlesinin arkasına sığınmak suretiyle bu insanlara şiddet uyguluyorlar" dedi.

2

BAKIMEVİNİN ESKİ MÜDÜRÜ SKANDALI DEŞİFRE ETTİ

Şok etkisi yaratan bir başka iddia da, daha önce o bakımevinde kısa süre görev yapan eski müdürden geldi. Bakımevinin eski müdürü, ATV Haber'in aktardığına göre, görevde sadece 10 gün kaldı. 10 günün ardından iş akdi feshedildi. Bunun sebebi ise gördüğü bazı belgeler. Bu belgelere göre, bakımevinin başhemşiresi, iddiaya göre, sadece ilkokul mezunuydu.

Yaşanan usulsüzlüğü bakımevi sahiplerine ilettikten sonra işten çıkarıldığını belirten eski müdür, "Kendini 17 yıldır başhemşire olarak tanıtan Nurcan isimli şahsın ilkokul diplomalı bir temizlik görevlisi olduğunu ortaya çıkarınca işten çıkarıldığımı öğrendim" dedi.

Ekran görüntüsü 2024-06-14 083114

HASTALARA, YAŞLILARA ENJEKSİYONU DA O YAPIYORMUŞ!

Eski müdür, şu an başka bir şehirde benzer bir görevde olduğu için kimliğinin ortaya çıkmasını istemedi. Ancak, diploması olmamasına rağmen hemşirenin o dönem hastalara ve yaşlılara enjeksiyon işlemi yaptığı iddia ediliyor. Bakımevinde kalan 24 sakinin ailelerini tek tek arayıp bilgilendirdiğini belirten eski müdür, "Şok oldular, herkes çok sinirlendi. Nurcan başhemşire isimli kişiye diplomasının nerede olduğunu sorduğum zaman, kendisi cevap veremedi, hiçbir şekilde diplomayı ortaya çıkaramadı" dedi.

2

"DÜNYA ÇAPINDA BİR SKANDAL"

İki yıl sonra diplomanın hala ortaya çıkmadığını kaydeden eski müdür, "Akılalmaz, büyük bir skandal bu, dünya çapında bir skandal." yorumunda bulundu.

Kaynak: HABER MERKEZİ