Türkiye'nin gündemine oturan 'kıyma makinesi' cinayetiyle ilgili yeni detaylar ortaya çıktı. ATV'de yayımlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında gündeme gelen korkunç cinayet iddiasıyla ilgili programın yeni bölümünde Mehmet Taşpınar'ın eski komşusu Hatice Ekizli çarpıcı iddialarda bulundu.

Hatice Ekizli, Mehmet Taşpınar'ın komşusu olduğunu ve evlerinin tam karşısında oturduğunu belirtti. Ekizli, "Nasıl hatırlamazsın? Bunları susturabilirsin ama beni asla. Sen 2004 yılından tut, 2024'teyiz. Senin girdiğin, çıktığın her yeri biliyorum. Meydan burada, ben de buradayım. Bu beyefendiyi ben tanıyorum o beni tanımıyor. Güllü hanım beni gördü, soframa oturdu. Ayşe de yalan söylüyor. Sen ikisini güzel idare ettin. Bir bayanı harcayamadın. O da ben. Hani tanımıyordun beni?" şeklinde konuştu.

Ekizli, "Bu fırıldak Müge hanım. 5 bin TL ve iki koçumu buna kaptırdım. Bizim evimiz burada, bizim Elif'in evi bir sokak yukarıda." diyerek, Mehmet Taşpınar'ı suçladı.Mehmet Taşpınar ise, "Annenin koçlarını çalmadım. Nerede çaldım? 2004'te benim evimin karşısında oturuyor olabilirsin." şeklinde yanıt verdi.

Ekizli'nin, "E hani beni tanımıyordun? Mehmet benim dükkanıma gelip sen soba silkelemedin mi? Baban yüzünden dövüşmedin mi? 'O kızın dükkanına gitmeyeceksin' diyen senin babandı. Senin iki yıl çalışmışlığın var sadece." sözlerine Taşpınar, "2004 yılında gitme demiş. Benim babam tek kelimeyle 'Bu insanın dükkanına girmeyeceksin. Girersen benden yana hakkım size helal değildir' dedi." ifadeleriyle yanıt verdi.

Mehmet Taşpınar'a bir kez daha cevap veren Müge Anlı ise, "Burada sanki laf oyunu yapıyoruz. Kadının evine dalmışsın, almışsın. Kadını da çoluğundan çocuğundan etmişsin. Bunun da evine girmişsin." dedi.

Mehmet Taşpınar ise tekrar Ayşegül'ün evine girmediğini iddia etti.

Programın devamında, Müge Anlı'nın Mehmet Taşpınar'a yönelik yeni bir soru yöneltmesi üzerine Taşpınar, "Murat'ın evine bir kere vardım dedim. Bağlanacak olan kişi, beni petrolcü arkadaşımla görüştürsün. Üstelikte anlatacaklarına sen şok olacaksın Müge abla." ifadelerini kullandı.

Müge Anlı'nın "Daha da şok olmayayım. Kimi istiyor bağlanması için onu da ayarlayayım." şeklindeki sözleriyle program devam etti.

Kaynak: HABER MERKEZİ