Esenler 15 Temmuz Millet Bahçesi'nde ayakkabılarınızı çıkarıp doğanın şifalı dokunuşlarını hissetmek ister misiniz? Ayakkabısız girilen bu park, sizlere sağlıklı ve huzurlu bir yürüyüş deneyimi sunuyor. Bizden size söylemesi…

Türkiye’nin ilk ayakkabısız girilen parkı olarak kapılarını açan bu eşsiz parkurda, doğal taşlar ve kumlarla donatılmış şifa yolunda yürüyüş yapabilirsiniz. Ayaklarınızın altında hissettiğiniz farklı dokular, doğal bir masaj etkisi yaratarak hem bedensel hem de ruhsal şifa sağlıyor.

Esenler Millet Bahçesi, şifa parkurunu bünyesinde barındıran bir doğa harikası olarak ziyaretçilerini bekliyor. Ayakkabıyla girişlerin yasak olduğu bu özel alanda, ayaklarınızdaki baskıyı azaltan ve enerji dengenizi düzenleyen taş ve kum yollarında yürüyüş yaparak sağlığınıza katkıda bulunabilirsiniz.

BİRÇOK ALANLAR MEVCUT

Bu şifa yolu, parkın sunduğu olanakların sadece bir parçası. Parkta ayrıca piknik alanları, meyve bahçeleri, kütüphane, oyun alanları ve e-spor oyunları oynayabileceğiniz geniş alanlar da mevcut. Özellikle çocuklar ve çizgi roman meraklıları için büyük bir ilgi odağı olan çizgi roman otobüsü de parkta gezilebilecek yerler arasında.

HANIMLAR KONAĞI

Hanımlar Konağı'nda düzenlenen ücretsiz atölyeler ve kadınlara özel etkinlikler, parkın sosyal yönünü güçlendiriyor. Piknik alanına gelen ziyaretçiler, ödünç evinden ihtiyaç duydukları malzemeleri ücretsiz olarak temin edebiliyorlar.

PARKIN İÇİNDEKİ DİĞER ALANLAR

E-spor salonu
Bowling salonu
Oyun alanları
Kütüphane
Ders çalışma salonları
Havuz
Fitness salonu
Hanımlar Konağı
Tıbbi Bitkiler Bahçesi
Hayvanat Bahçesi
Ağaçların ve Sebzelerin Bulunduğu Alan
📖Açık Hava Okuma Alanı
🚶Yürüyüş Yolu
🍀Nadir Kafe(Glutensiz Ürünler)
📚15 Temmuz Kütüphanesi
🧺Mesire Alanı
⚽️Halı Saha
🏀Basketbol Sahası
🏅Salon Sporları Merkezi
🛹Skatepark
🧺Ödünç Evi
🦢Gölet
🌹Gül Bahçesi

Kaynak: SENAY GÜNCAVAR