OGM Pictures'ın kurucusu ve yapımcı Onur Güvenatam 1969 yılında kurulan Uluslararası Akademi, ABD dışında üretilen televizyon yapımlarındaki mükemmelliği tanımakta ve on yedi kategoride Uluslararası Emmy Ödülleri veren, Uluslararası Televizyon Sanatları ve Bilimleri Akademisi'nin üyeleri arasına katıldı.

MİSYONU GÜÇLENİYOR

Güvenatam'ın küresel medya ortamındaki etkisini ve yüksek kaliteli içeriğe olan bağlılığını takdir eden bu üyelik, OGM Pictures'ın dünya çapındaki izleyiciler için büyüleyici ve aydınlatıcı içerikler yaratma misyonunu da güçlendiriyor.

8Cc F9 Qpe2 Ea H Iuu Ybd B7Zw

"ONUR DUYUYORUM"

Onur Güvenatam konuyla ilgili "Uluslararası Televizyon Sanatları ve Bilimleri Akademisi'ne katılmaktan onur duyuyorum. Bu takdir, ekibimizin adanmışlığını yansıtıyor ve hikaye anlatımının sınırlarını zorlamaya devam etmemiz için bize ilham veriyor." dedi.

Sinema dergisi Variety’nin sektörün en önemli 500 ismi listesinde yer alan, Kırmızı Oda, Masumlar Apartmanı, Camdaki Kız, Yalı Çapkını gibi dizilerin yapımcısı, daha önce de “Bu Oscar’ı bu ülkeye getireceğim Allah’ın izniyle. Kararlıyım. Yapacağım bunu” ifadelerini kullanmıştı.

Kaynak: DEMET SAROVA