Tacir sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada “Kendi sahamız ve seyircimiz önünde, taraftar grubumuzun yarattığı güzel bir atmosferde aldığımız mağlubiyetten dolayı tüm camiamızdan özür dilerim. Özellikle maçın ilk yarısı rakibimizden çok üstün bir oyun sergilememize rağmen maalesef girdiğimiz gol pozisyonlarını değerlendiremedik ve final paslarını doğru kullanamadık .

Rakibimiz ise ikincisi kontra atak olmak üzere 3 kez kalemize gelmesine rağmen bulduğu gol pozisyonlarını değerlendirmesini bildi ve sahadan galibiyetle ayrıldı. Kendilerini tebrik ederim. Kağıthane Spor Kulübü olarak iç sahada bu tip mağlubiyetlere alışkın olmayışımız üzüntümüzü iki kat daha arttırdı ancak mağlubiyetin tüm sorumluluğunu üzerime almakla beraber şunu da belirtmek istiyorum: Maalesef maçın hakemi bizim aleyhimize verdiği, rakibimize vermediği fauller ve kartlar ile tüm maç boyunca ince ince bizi doğrayarak rakibimizin elini çok rahatlattı.

Maçı izleyen, az çok futbol oynamış ya da bilgisi olan herkes bunu çok net bir şekilde anlamıştır. Bu mağlubiyeti hemen unutarak yolumuza devam edeceğiz ve göreve gelme amacımız doğrultusunda bizden istendiği gibi Allah’ın izniyle bu takımı bu ligde tutacağız. Herkesin gönlü rahat olsun” ifadesini kullandı.

Kaynak: İSKENDER KORDU