Galatasaray’da durumu belirsizliğini koruyan Hakim Ziyech'in Adana Demirspor maçının ardından sarı-kırmızlılar ile ilgili tüm sosyal medya içeriklerini kaldırması hem merak konusu olmuş hem de tepki çekmişti. 

Faslı Hakim Ziyech için Katar ekibi Al Arabi'den resmi bir açıklama geldi. Ziyech'in kendileri ile anılması hakkında konuşan Al Arabi Yöneticisi Khalid Al Mas "Hiçbir takım, Hakim Ziyech kalibresindeki bir oyuncuyu reddedemez." dedi. 

Öte yandan NutSpor YouTube kanalında Tugay Kerimoğlu, Galatasaray'dan ayrılmak isteyen Hakim Ziyech ile ilgili eleştirilerde bulundu ve 'Ben o formanın kutsallığını o kadar iyi biliyordum ki o forma yere düştüğünde düşmesin diye çaba sarf ederdim. Fotoğrafı silsen ne olur silmesen ne olur! Hakim Ziyech fotoğrafları silebilir ama kulüpler seni silmeye başlarsa sildiğin noktayı senin de hatırlaman lazım.' ifadelerini kullandı. 

Ekran Resmi 2024 09 06 15.51.31

Sözlerine devam eden Kerimoğlu; 'Yurt dışından oynatılmadığında böyle tepki gösterebiliyorlar mı? Çünkü orada hep güçlü olmak zorundasın. Burada niye değişiyorsunuz da fotoğrafları siliyorsunuz? Ne güzel hayat ya! Euro'ları indir indir, işine gelmediğinde fotoğrafları sil. Ee ne yapıyorsun? Beklenti nerede? Hepimiz bir şeyler değişecek diye bekliyoruz. Oyuncu alırken biraz karaktere ve duruşa bakacaksın.' dedi. 

Muhabir: ÖZNUR DEMİRBEY