Donald Trump Jr.'ın yakın gelecekte Kimberly Guilfoyle ile evlenmesi pek mümkün görünmüyor! Daily Mail'in haberine göre; çoktan yeni birini bulmuş durumda... Görgü tanıkları, Donald Trump'ın en büyük çocuğunun, sosyetik güzel Bettina Anderson ile yakınlaştığını kaydetti.

ÇOK SAMİMİYDİLER

İkili, Palm Beach'teki lüks alışveriş merkezi Royal Poinciana Plaza'da görüntülendi. Bir görgü tanığı, "Bettina'ya tamamen vurulmuş gibi görünüyordu. Tam olarak öpüşmediler ama o noktaya geldiler! Birbirlerine karşı çok samimi olduklarını anlayabiliyordunuz"  dedi.

RESMİ ADIM GELMEDİ

Kimberly Guilfoyle ile Donald Trump Jr., 2018'in nisan ayında çıkmaya başlamıştı. Guilfoyle, San Francisco Valisi'nin eski eşiydi. 2020'deki evlilik teklifine rağmen aralarında sonraki resmi adım atılmamıştı.

Ekran Görüntüsü 2024 09 17 123407

GÜNDEME OTURDULAR

Yan yana iki mülk satın aldılar ancak şu anda durum pek de iyi gözükmüyor. 37 yaşındaki Bettina Anderson'ın ise aşklarını kamuoyuna duyurup duyurmayacağı henüz bilinmiyor. Ancak Palm Beach oldukça küçük bir topluluk ve bu ikili şimdiden şehrin gündemine oturdu.

Muhabir: Tamer Ayeri