1990'ların ortasında Melania Trump'ı bir moda çekiminde çıplak fotoğraflamak nasıl bir şeydi? Bunu en iyi Alexandre Ale de Basseville biliyor. Moda fotoğrafçısı, "Son dönemde bu fotoğraflara inanılmaz bir ilgi oldu. Ben tam olarak hatırlamıyordum ama 1996 olduğunu söylediler" dedi.

Trump-39

BU KIZI GÖRMELİSİN

O dönemlerde Melania Knauss olarak bilinen model, Max dergisi için poz vermişti. Basseville, çekim için önceden ayarlanmış olan diğer model Emma Eriksson'a karşı denge sağlayacak karizmatik bir model aradığını söyledi. Birisi ona "bu kızı görmem gerek" dedikten sonra Knauss ile tanıştı. Ve hayal ettiği senaryo için "mükemmel" çıktı.

TARİHE BİR BAKIN

Eski bir first lady'nin çıplak fotoğraflarının olması hakkında ne düşündüğüne gelince... Basseville, "Kendisi bu kadar güzelken, yüzyıllardır sanatta çıplak olarak temsil edilen tüm kral ve kraliçelerden neden farklı olsun ki? Tarihi heykel ve resimlere bakın... Birçoğunun üzerinde elbise yok" dedi.

ÇOK PROFESYONELDİ

Trump ile yapılan çekimi hatırlayan Basseville, onun tüm ekiple çok iyi anlaştığını söyledi. Ünlü fotoğrafcı, "Gerçekten profesyonel ve çok nazikti" yorumunda bulundu. Sonraki süreçte Melania, Donald Trump ile evlenmişti.
 

Muhabir: Tamer Ayeri