Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nda çeyrek finalde Çin'le karşı karşıya gelip 3-2 lik skorla yarı finale yükselen Filenin Sultanları'nı CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş yalnız bırakmadı.

Resim

Maçın ardından oyuncularla Türkiye Voleybol Federasyon Başkanı Akif Üstündağ ve Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak ile röportaj yapan TRT'nin Özgür Özel, Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş'tan söz etmemesi oldukça tepki topladı.

'TRT'Yİ NE KADAR KINASAK AZ'

Bir sert eleştri de Yılmaz Özdil'den geldi. TRT'nin saray korkusundan dolayı yapmadığını ifade eden Özdil 'Türkiye'nin birinci partisinin genel başkanına, en büyük iki şehrin başkanına Saray korkusundan mikrofon uzatamayan TRT'yi ne kadar kınasak az.' ifadelerini kullandı.

Ekran Resmi 2024 08 07 11.46.43

TRT'nin cesaret edemediğe vurgu yapan Yılmaz Özdil 'Fransız yayıncı kuruluşu sıradan izleyiciler gibi tesadüfen bir saniye gösterip geçtiği için görünmüş oldular, hepsi o. TRT spikerleri bir kelime bile bahsetmeye cesaret edemedi. İstanbul, olimpiyatlara talip oluyor; 2027 oyunlarını aldık. Sen, İBB başkanından bahsetmeye cesaret edemiyorsun. TRT bu korkaklıkla, bu yandaşlıkla medya tarihine geçicek bir rezalete imza atmış oldu.' dedi.

Muhabir: Lila Okyanus