Trendyol Süper Lig devi Beşiktaş'ın altyapısında yetişen ve profesyonelliğe siyah-beyazlılarda adım atan Rıdvan Yılmaz, 2022-2023 sezonu başında İskoç futbolunun en önemli kulüplerinden Rangers'a transfer olmuştu. Burada performansıyla farkını ortaya koyan milli oyuncu, önümüzdeki sezon yeniden Türkiye'de forma giyecek.

RIDVAN YILMAZ, FENERBAHÇE'YE GELİYOR

Ferdi Kadıoğlu'nu Brighton'a yollamaya hazırlanan Fenerbahçe yıldız oyuncu yerine transfer edeceği sol beki buldu. Sarı-lacivertliler, Rangers forması giyen Rıdvan Yılmaz'ı kadrosuna katmaya hazırlanıyor. İskoç basınında yer alan habere göre; Fenerbahçe, Rıdvan Yılmaz'ı transfer etmek için oyuncunun kulübü Rangers ve kendisi ile büyük bir ölçüde anlaşmaya vardı. İki ekibin ve Rıdvan'ın yaklaşık 1 haftadır görüştüğü ve görüşmelerde herhangi bir pürüz yaşanmadığı kaydedildi. Kanarya'nın bu hafta içerisinde 23 yaşındaki oyuncuyu İstanbul'a getirmeyi planladığı kaydedildi. 

SAKATLIĞI BULUNUYOR

Rangers'ın Dinamo Kiev ile Şampiyonlar Ligi eleme turunda Rıdvan Yılmaz sakatlanmış ve oyunu yarıda bırakmıştı. Rangers Teknik Direktörü Phlippe Clement, Rıdvan'ın 4 ile 6 hafta arasında sakatlığının devam edeceğini açıklamıştı.

Editör: Bedirhan Altundağ