Çizme'nin en büyük futbol kulüplerinden biri olan Juventus'ta forma giyen Kenan Yıldız'ın transferde adı birçok takımla anılıyordu. Son olarak A Milli Takım ile EURO 2024 Avrupa Şampiyonası'nda boy gösteren milli oyuncu takımıyla sözleşme uzatmaya hazırlanıyor.

KENAN YILDIZ, JUVENTUS'TA 10 NUMARAYI GİYECEK

Serie A'da Juventus ile fırtınalar estiren Kenan Yıldız'ın takımındaki geleceği dünyanın dev kulüpleri tarafından takip ediliyordu. Sayısız transfer teklifi alan genç yıldız, Juventus ile yola devam kararı aldı. İtalyan basınında yer alan habere göre; Juventus, Kenan Yıldız ile 5 yıllık yeni sözleşme imzalayacak. İmzaların kısa bir süre içerisinde atılacağı belirtilirken Kenan'ın takımda 10 numaralı formayı giyeceği haberin detaylarında yer aldı.

YENİ TRANSFER ETKİSİ YAPACAK

Bir başka İtalyan kaynağında, Juventus'un bu imzayla beraber Kenan Yıldız'ın takımda yeni bir transfer etkisi yapacağına inandığı belirtildi. Torino ekibinin, önümüzdeki sezondan itibaren 19 yaşındaki milli yıldızımıza düzenli forma şansı vermeyi planladığı kaydedildi.

4 AYDA DEĞERİNİ 3'E KATLADI

Kenan Yıldız son aylarda güncel piyasa değerini dünyada en çok katlayan isimlerden biri olmayı başardı. Öyle ki, milli oyuncunun Aralık 2023'te piyasa değeri 30 milyon euro olarak gösterilirken 2024'ün Mart ayından bu yana 30 milyon euro olarak gösteriliyor.

Editör: Bedirhan Altundağ