FENERBAHÇE TRANSFER HABERLERİ... Sky'ın haberine göre; Fenerbahçe, Bayern Münih'in yıldız ismi Kingsley Coman için devreye girdi. Bayern Münih oyuncuyu satmaya sıcak bakıyor ancak Fransız yıldız kariyerinin bu döneminde Türkiye'ye gitmek istemiyor.

AVRUPA'NIN DEVLERİ COMAN'I İSTİYOR

Mohammed Kudus için 85 milyon dönemi bitti Mohammed Kudus için 85 milyon dönemi bitti

28 yaşındaki futbolcunun, Bayern Münih'le 30 Haziran 2027'ye kadar sözleşmesi bulunuyor. Yaşadığı sakatlıklar ve çalkantılı formu sebebiyle satış listesinde bulunan Fransız yıldız için birçok takım devrede. Avrupa Şampiyonası sonrasında kendisine gelecek teklifleri görmek isteyen Coman, buna göre kararını verecek.

BÜYÜK İHTİMALLE İNGİLTERE

Olası bir satış durumunda Kingsley Coman'ın tercihinin İngiliz ekipleri olacağı konuşuluyor. Fenerbahçe'nin ilgisi bulunmasına rağmen sol kanat oyuncusunun kendisini Premier Lig'de göstermeyi hedeflediği kaydedildi.

21 MİLYON EURO'TA TRANSFER OLMUŞTU

Coman'ın tahmini piyasa değeri 50 milyon euro olsa da bu rakamın daha altına satılması bekleniyor. 2017 yılında Juventus'tan 21 milyon euro karşılığında Bayern'e geçen 1.81 boyundaki futbolcunun Almanya'daki kariyeri gel-gitli geçmişti.

Kaynak: HABER MERKEZİ