Florida Karayolu Devriyesi'nden bir basın açıklamasına göre; Panama City Beach bölgesinde bir kaza meydana geldi. Gece yarısı civarında bir memur, kavşakta trafik çevirmesi gerçekleştiriyordu. Yetkililer, "Siyah bir Harley-Davidson motosikletin pervasızca hareket ettiğini gördük" açıklamasında bulundu.

DAHA DA HIZLANDI

Devriye amiri, motosiklete durdurması için acil durum ışıkları ve sirenlerle uyarı yaptı. Ancak sürücüsü daha hızla hızlandı ve aktif olarak kaçtı. Kovalamaca ise 1 kilometre bile sürmedi! Motosikletin iki araçla çarpmasıyla sona erdi.

HASTANEYE KALDIRILDI

Pompano Beach'ten 34 yaşında bir adam olduğu tespit edilen motosikletçi ağır yaralandı ve yerel bir hastaneye kaldırıldı. Alınan bilgilere göre; hayati tehlikesi yok ve tedavisinin ardından taburcu edilecek.

MAHKEMEYE ÇIKARILACAK

Adamın sürücü lisansı askıya alındı. Ayrıca muhtemelen kaçma, dikkatsiz sürüş ve hız suçlamalarıyla da karşı karşıya kalacak. Polis takibi ve kaza olayı ise hala soruşturma altında. Adamın tedavisi bittikten sonra mahkemeye çıkarılacak ve birçok suçlamayla karşı karşıya kalacak.

Kaynak: HABER MERKEZİ