TRABZONSPOR TRANSFER HABERLERİ |Trabzonspor, Marsilya'nın 30 yaşındaki Fransız stoperi Samuel Gigot konusunda ciddi adımlar atmaya hazırlanıyor. Tecrübeli oyuncunun Marsilya ile olan mukavelesi önümüzdeki sezonun ardından boşa çıkacak. Fransız ekibi bu sebeple satış ihtimaline sıcak bakıyor.

Bordo-Mavililer'in önümüzdeki günlerde ilk teklif olarak 5 milyon euro önermesi bekleniyor. Geçtiğimiz sezon Ligue 1'de 21 karşılaşmaya çıkan 1.87 boyundaki oyuncu, 3 gol kaydetti. Marsilya'da kalmak istemeyen Fransız yıldız, bu sebeple gelecek tekliflere açık durumda...

SORUNLARI ÇÖZEBİLİR

Geçtiğimiz sezon savunma anlamında çok ciddi sorunlar yaşayan Trabzonspor, Samuel Gigot hamlesiyle birlikte problemlerin önüne geçmek istiyor. Bordo-Mavililer'in ilk teklifleri olan 5 milyon euronun kabul edilmemesi halinde rakamı biraz daha artırabilecekleri kaydedildi.

Ancak kesinlikle 7 milyon euro ve üzerinde bir para önerilmeyecek. Şu anda oyuncuyla en ciddi ilgilenen takım Trabzonspor... Eğer devreye başka bir kulüp girmezse, transferin mutlu sonla bitmesi bekleniyor.

Kaynak: HABER MERKEZİ