Teknik direktörlüğüne dünyaca ünlü antrenör Jose Mourinho'nun getirildiği Fenerbahçe'de yeni sezon çalışmlarına son hız devam ediliyor.

Fenerbahçe'de ilk olarak Luan Peres ile yollar ayrılıyor. Ekibe geldiğinden beri yaşadığı sakatlıklar nedeniyle istenilen performansı sergileyemeyen Luan Peres'in ay sonunda takımdan ayrılacağı kaydedildi. 29 yaşındaki Brezilyalı stoper 2022 yaz transfer döneminde 5 milyon 230 bin Euro bonservis bedeli ile Marsiya'dan Fenerbahçe'ye transfer olmuştu.  

ZAJC VE KRUNIC AYRILIYOR

Öte yandan, Miha Zajc ile beraber Milan'dan alınan Rade Krunic ile de yollar ayrılacak. Bu 2 isim gönderilip hem yabancı kontenjanında yer açılacak hem de yeni transferler için kaynak yaratılacak.

7 MİLYON EURO BONSERVİS

Miha Zajc, 2019'da 3,5 milyon Euro bonservis bedeli ile FC Empoli'den Fenerbahçe'ye transfer olmuştu. 29 yaşındaki Slovenyalı futbolcu bir dönem kiralık olarak Genoa'ya gönderildi. Zajc, sarı-lacivertliler için 123 maçta sahaya çıktı ve 20 gol ile 7 asist kaydetti. Rade Krunic ise Milan'dan 3,5 milyon Euro bonservis ile Kanarya'ya transfer oldu. Bosna Hersekli orta saha, Fenerbahçe'de 18 maçta 1 asist buldu. 

Kaynak: HABER MERKEZİ