Klay Thompson, Golden State Warriors'ta geçirdiği uzun yılların ardından Dallas Mavericks ile siftah yaptı. Thompson; Mavericks'in San Antonio Spurs'ü 120-109 yendiği açılış maçında ilk kez Luka Doncic ve Kyrie Irving ile birlikte oynadı. Altı üçlük atarak ilk maçında Dallas ekibinin rekoru kırdı ve 22 sayı üretti.

GERGİNLİK VE ENDİŞE

Tecrübeli basketbolcu, "Duygularım çok fazla gerginlik ve endişeydi... Sonra bir şutunuzun çemberden geçtiğini görüyorsunuz ve harika hissediyorsunuz" şeklinde konuştu. Beş kez All-Star seçilen ve Warriors ile dört kez şampiyon olan 34 yaşındaki oyuncu ayrıca yedi ribaund ve üç top çalma yaptı.

ÇOK MÜCADELE EDİYOR

Thompson, "Luka Doncic bu takımın yıldızı. Sahada çok mücadele ediyor. Başardığım ve onu aptal gibi göstermediğim için mutluyum" ifadelerini kullandı. Doncic ise 28 sayı, 10 ribaund ve 8 asist üretti.

ONUNLA OYNAMAK KOLAY

Luka Doncic, Thompson için "Böyle bir adamla oynamak kolay. Hayatınızı kolaylaştırıyor. Beni ve Kyrie'yi rahatlatıyor. Tüm takımın işlerini kolaylaştırıyor. Çok fazla boş alan yakalıyor. Bu harika" yorumunda bulundu.

Muhabir: Öznur Demirbey