Almanya'daki bir hayvan barınağı, terk edilmiş gibi görünen yavru kedinin aslında saldırgan bir Avrupa yaban kedisi olduğunu keşfetti. The Dodo'nun haberine göre; duyarlı bir kişi, yolda sevimli yavruyu buldu.

ÇOK SALDIRGANDI

Eve götürdüğünde son derece saldırgan olduğunu ve yemek yemediğini fark etti. Daha sonra onu Tierheim Bergheim hayvan barınağına götürdü. Köln'e yaklaşık 40 kilometre uzaklıktaki barınak yetkilileri, hayvanın bölgeye özgü, koruma altındaki bir tür olan Avrupa yaban kedisi olduğunu anladı.

YALNIZ KALMADI

Sonra Retscheider Hof Yaban Hayatı Merkezi'ne götürüldü. Vahşi kedi şu anda kendi türünden bir hayvanla birlikte Retscheider Hof'ta bulunuyor. İkili, doğaya bırakılacak kadar büyüyene kadar orada kalacak.

RAHAT ETTİRECEĞİZ

Yaban hayatı merkezi sözcüsü, "Şu anda her iki hayvana da ihtiyaç duydukları desteği ve bakımı sağlamak için çok çalışıyoruz. Burada geçirecekleri süreyi olabildiğince konforlu hale getirmek için elimizden geleni yapıyoruz. Burada kaydettikleri her ilerleme, büyük bir coşku ve umutla takip ediliyor" dedi.

Kaynak: HABER MERKEZİ