Ziraat Türkiye Kupası 2.Tur maçında B.Çekmece Tepecikspor gençlerle çıktığı mücadelede özellikle ikinci yarıda etkili bir oyun ortaya koymasına rağmen TFF 2.Lig ekiplerinden Serik’e 1-0 yenilerek kupaya veda etmek zorunda kaldı. 

Tepecik Şenol Güneş Stadı’nda oynanan maçta ilk yarı konuk takım daha etkili bir oyun ortaya koydu. İlk dakikaları denk kuvvetlerin mücadelesine sahne olan maçta konuk takım 2. Dakikada savunmanın bir anlık hatasını iyi değerlendirerek Emirhan Yılmaz’ın altıpas içinde attığı golle 1-0 öne geçti. Golden sonra B.Çekmece Tepecikspor oyunda dengeyi kurar gibi olsa da pozisyonlar konuk takımdan geldi. Serik’in net pozisyonlarında kaleci İlksen Kuttekin kalesinde adeta devleşerek en az 3 yüzde yüzlük pozisyonda kalesinde devleşti.

Maçın ikinci yarısı ile birlikte daha cesur bir B.Çekmece Tepecikspor izledik. Ortasahada rakibi çok iyi kapatan ev sahibi ekip kanatları da etkili kullanarak ikinci yarının büyük bölümünde oyunu rakip sahaya oynadı. Savunmayı ve hücumu dengeli yapan yeşil beyazlılar rakibine pozisyon vermediği gibi oyunu rakip kale önünde oynadı. Özellikle son dakikalarda hakemlerin tartışmalı kararlarıyla damga vurduğu maçta B.Çekmece Tepecikspor beraberlik golü için herşeyi yapmasına rağmen sonuca gidemedi. Son düdüğe kadar maçı bırakmayan ev sahibi ekip son düdükle birlikte elenmesine rağmen ortaya koyduğu futbolla büyük alkış topladı. Gençler sınıfı geçerken Denizlispor deplasmanında olduğu gibi Serik maçında da onursal başkan Temel Eyüboğlu takımın başında sahaya çıktı. B.Çekmece Tepecikspor’un yeni teknik direktörü Armağan Turhan da maçı kulüp binasından izledi. 


ALP MUSTAFA YAZICI PARLADI
Maçın son dakikalarında hücum hattında oyuna Alp Mustafa Yazıcı bütün pozisyonların içinde yer alarak fark yarattı. Genç hücum oyuncusunun performansı teknik heyeti de memnun etti. 

Muhabir: İskender Kordu