Türk rock müziğinin de efsane isimlerinden şarkıcı Teoman yeni açıklamalarıyla dikkat çekti. T24'e verdiği röportajda Suriyelilerle ilgili yaptığı açıklama sosyal medyada gündem oldu.

Teoman'ın "Mars Dünya'nın sadece yarısı büyüklüğünde olabilir, ancak kısmen Mars'ın düşük yerçekimi nedeniyle jeolojik özellikleri büyüktür. Kızıl dünya, gezegenimizdekilerden çok daha büyük kanyonlara ve volkanlara sahiptir. Şimdi Mars'ın antik göllerinden birinin Dünya'da bilinen tüm göllerden daha büyük olduğuna dair kanıtlar var. Taksim’de Norveçli sarışın çocuk görseler ‘harika’ diyecekler; Suriyeli kara kuruları görünce mahvoluyorlar. Ben hepsini tanıyorum, tam öyle demeseler bile içlerinden geçeni biliyorum.'

Teoman In Genclik Fotografi Sok Etti 14578061 3045 Amp

SÖZLERİ TEPKİ ÇEKTİ

'Benim için ‘Her yer Arap da oldu’ demek ırkçılıktır. Türkiye’ye aşırı göçten tabii ki rahatsızım. Yanlış ve plansız biçimde yapıldı bu işler, hâlâ devam ediyor. Ve bunun çaresi de yok artık. Uzun zaman geçti, o çocuklar artık burada büyüdüler. Onları geri göndermek biraz vicdansızlık olacak. Bir de bu bizdeki Suriyelilerden rahatsız olanların hepsi İngiltere’ye gitmek istiyor, İngiltere’nin Suriyelisi olmak için. Kendine hak gördüğünü başkasına görmüyor." ifadelerine çok sayıda tepki yükseldi. 

TEOMAN'A SESLENDİ

Şarkıcı Yeşim Salkım da konuya dair yorumuyla dikkat çekti. Salkım Teoman'a seslenerek; 'Yaş ilerleyince kafada fosfor kalmıyor tabii normal Teoman balık ye bol bol bir de balık yağı iç iyi gelir belki...' dedi. 

En son atv dizisi Aldatmak'ta rol alan şarkıcı Yeşim Salkım geçen günlerde Sezen Aksu'nun unutulmaz şarkısı "Ateş Böceği"ne yepyeni bir soluk getirdi. Salkım’ın, Aksu'nun imzasını taşıyan bu klasik şarkıyı seslendirdiği cover çalışması, Yeşil Müzik & Avrupa Müzik iş birliği ile tüm dijital platformlarda yerini aldı. 

Kaynak: DEMET SAROVA