Türk rock müziğinin de efsane isimlerinden şarkıcı Teoman yeni açıklamalarıyla dikkat çekti.  T24'e verdiği röportajda Ekrem İmamoğlu için “Geleceğin tek başkan adayı” açıklamasında bulunan Teoman, bunu bir temenni olarak değil sosyoloji mezunu olarak söylediğini de ifade etti.

Teoman In Genclik Fotografi Sok Etti 14578061 3045 Amp

“ERDOĞAN’DAN DAVET GELMEDİ, GELSE GİDERİM…”

Ünlü şarkıcı, "Tayyip Erdoğan’ın başbakanlığı döneminden beri iftardan 15 Temmuz’a kadar pek çok vesileyle sanatçılar huzura davet ediliyor. O kutlama ya da anma ne ise o günün temasına uygun olarak Erdoğan çiftiyle fotoğrafa giren sanatçılar aslında tarafını seçmiş oluyor. Bu kişilerin arasında Orhan Gencebay’dan Bülent Ersoy’a pek çok isim var. Gerçi bir rockçı yok sanırım. Sana hiçbir davet geldi mi Beştepe’den?" sorusuna yanıt verdi. 

0B96A897 Teoman8

"HİÇBİR YERİN ADAMI OLMAYACAĞIM"

Teoman; “Gelmedi ama gelse giderim. Türkiye Cumhuriyeti'nin cumhurbaşkanı kim olursa olsun beni bir yere davet ederse, giderim. Ama ben hiçbir zaman siyasette hiçbir yerin adamı olmayacağım. Ben daha evvel cumartesi kahvaltılarına çağrıldım Kürt açılımı devam ederken. O tabii başka bir şeydi. Ben başörtüsü meselesinde de Kürt sorununda da fikirlerimi her zaman söylemiş biriyim zaten. O toplantıya da çağrıldığım için ve Kürt açılımını desteklediğim için gittim.” dedi. 

Teoman-3

Teoman, daha önce de Candaş Tolga Işık'ın programına konuk oldu. Ünlü isim, "Dünyada siyaset sağa doğru mu meylediyor?" sorusuna dikkat çeken bir yanıt verdi. Teoman, "Acayip! Çok ilginç bir dünya. Ama Türkiye'yi başka türlü değerlendirebilirsin. Yeniden Refah Partisi yüzde 7 oy aldı, milliyetçiler oy kaybetti vesaire..." demişti. 

AA-20230824-31987796-31987786-CUMHURBASKANI_RECEP_TAYYIP_ERDOGAN

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'dan övgüyle bahseden şarkıcı, "Öyle bir karizmatik gücü var ki, o kendini gösterince arkasından birçok kişiyi sürükleyebiliyor" ifadelerini kullandı. Işık'ın "Benzer karizmayı İmamoğlu ve Yavaş'ta da görüyor musun seçim sonuçlarına bakınca?" sorusuna ise Teoman, "Benzer demeyeyim ama onların da karizmatik figürler olduğu kesin." şeklinde yanıt verdi.

Kaynak: DEMET SAROVA