Spor dünyasında büyük bir yankı uyandırarak Fenerbahçe'nin başına geçen tecrübeli teknik adam Jose Mourinho, ilk tercihini defanstan yana kullandı. Mourinho, gözünü Manchester United'in yıldızı Lindelöf'e dikti. Oyuncu ile Fenerbahçe arasında ilk temaslar başladı.

Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre, Fenerbahçe, Manchester United forması giyen stoper mevkiinde oynayan Victor Lindelöf için resmi temaslara başladı. 

VICTOR LINDELOF KİMDİR?


Victor Lindelöf 17 Temmuz 1994 tarihinde İsveç’te doğdu. 1,87 boyundaki stoperin Manchester United ile 30 Haziran 2025 tarihine kadar sözleşmesi bulunmaktadır.

Stoper olarak görev yapan oyuncu sağ bek ve ön libero mevkilerinde de oynayabiliyor. Oyuncunun güncel piyasa değeri 15 milyon Euro olurken en yüksek piyasa değerine ise 2019 yılında 35 milyon Euro ile ulaştı.

Profesyonel kariyerine 2009-10 tarihinde Vasteras takımında başlayan Lindelöf gösterdiği performansla 2012-13 sezonunda Benfica B takımına Transfer oldu. Daha sonra A Takıma yükselen oyuncu 2017-18 sezonunda Manchester United’a transfer oldu.

İsveçli oyuncu Manchester United’da toplam 259 maçta forma giydi ve 4 gol 7 asistlik katkı sağladı.

Muhabir: ERAYCAN ERGİNBAŞ