Avustralya'da düşürdüğü telefonunu kayaların arasından çıkarmaya çalışan bir kadın, kurtarılmadan önce yedi saat boyunca baş aşağı şekilde sıkıştı! Ambulans Servisi'nin sosyal medyada paylaştığı olay fotoğraflarında, kadının yalnızca ayak tabanları görülebiliyor.

ONA ULAŞAMADILAR

Kadın, Sidney'e yaklaşık 120 kilometre uzaklıktaki Laguna kasabasında bulunan özel bir mülkte arkadaşlarıyla yürürken telefonunu düşürdü. Kaydıktan sonra o kadar derine gitti ki arkadaşları ona ulaşamadı. Kadının adı kurtarma servisleri tarafından resmi olarak açıklanmadı ancak NSW Polisi bu kişinin 23 yaşında olduğunu söyledi.

YALNIZ BIRAKTILAR

Bir kurtarma görevlisi, "Bölgede telefon çekmiyordu. Bu nedenle arkadaşları yardım çağırmak için onu yalnız bırakmak zorunda kaldı. İlk düşüncem, onu buradan nasıl çıkaracağız oldu. Çünkü daha önce böyle bir şeyle karşılaşmamıştım" dedi.

BÜTÜN KAN BAŞINDA

Bu görevli, "Onu çıkarmanın tek yolunun dikey olarak çekmek olduğuna karar verdik. Bu da bu kayaları oynatmamız gerektiği anlamına geliyordu. Sonraki yedi saat boyunca polis, ambulans, itfaiye ve gönüllü kurtarma ekipleri onu kurtarmak için çalıştı. Bu esnada hareket etmemesini istedik. Yoksa daha da derine gidecekti. Sakin kaldı. Kurtardığımızda yorgundu ve başı dönüyordu. 7 saat baş aşağı durunca bütün kan kafasına gitti. Ayakta duramıyordu, o aşamada gerçekten yürüyemiyordu" dedi.

TELEFON HALA ORADA!

Mucizevi bir şekilde sadece küçük sıyrıklar ve morluklarla kurtuldu. Kadın gözlem için hastaneye kaldırıldı. Hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. Ancak telefonu kayaların arasından çıkarılamadı!

Kaynak: HABER MERKEZİ