Yılmaz Vural, yatak odasını gezdirirken Evrim Akın'a, "Burada dikkatli olmalısın, bu tehlikeli bir yerdir" dedi ve bu anlar sosyal medyada büyük ilgi gördü.Tecrübeli teknik direktör Yılmaz Vural, renkli kişiliği ile tanınırken, şimdi de Alaçatı'daki lüks villasıyla sosyal medyada büyük ilgi gördü. "Evrim Akın İle Ev Gezmesi" programına katılan Vural'ın sadece 3 ayda inşa ettiği villası, izleyicileri büyüledi.

ev 1

Ünlü isimlerin evlerini ziyaret ederek onların özel yaşamlarına tanıklık ettiği "Evrim Akın İle Ev Gezmesi" programına katılan Yılmaz Vural, evinin kapılarını açtı ve yatak odasını gezdirirken sarf ettiği sözlerle ilgi çekti.

yatak odası 2

Sadelikle dikkat çeken yatak odasının içinde, yeşilliklere açılan bir balkon bulunuyor. Yılmaz Vural'ın yatak odasında, eşi Seda ile bol miktarda fotoğraf bulunuyor.Yeşilliklerle çevrili olan yazlık tarzındaki villası, Yılmaz Vural'ın eşinin tasarımıyla dikkat çekiyor. Geniş bir bahçe içinde bulunan ultra lüks villanın iç dekorasyonunda, beyaz ve krem tonlar ağırlıklı olarak kullanılmış.

ev 2

Site içinde bulunan evin ortak bir havuzu da mevcut. Yılmaz Vural, salon ve mutfağı gezdirdikten sonra yatak odasına geldiğinde, Espirileriyle ünlü teknik direktör Akın'a şaka yaparak, "Burası tehlikeli bir yerdir, dikkat et" dedi. Evrim Akın ise espriyle karşılık vererek, "Hocam, biz yatak odalarını görmeye alışkınız" dedi. Bu komik diyalog, sosyal medyada büyük ilgi gördü.

ev 3

mynet

Editör: Funda Işık