Sapık babanın yaptıkları kan dondurdu. Monroe County Şerif Ofisi'ne göre; iddia edilen suçlar Eric Cadogan'ın ikamet ettiği bir yelkenlide gerçekleşti. Tekne, 2019'dan 39 yaşındaki adamın dört yıl sonra memleketi Wisconsin'e geri dönmesine kadar bir marinanın açıklarında demirliydi. Araştırmacılar, karısının ve beş biyolojik çocuğunun da kendisiyle birlikte gemide yaşadığını söyledi.

GİZLİ AJANLA PAZARLIK!

Cadogan, aralık ayında FBI tarafından Wisconsin'de bir adama çocuklarla ilgili iğrenç görüntüleri satmayı teklif etmesinin ardından tutuklanmıştı. Yüzlerce iğrenç görüntüleri satmak için pazarlık yaptığı kişi, gizli bir ajandı. Eşi Kia Lynn Cadogan da tutuklandı. Şerif bürosu yeni yaptığı açıklamada; Eric Cadogan'ın ensest, cinsel saldırı, çocuk zulmü, çocuğun suç işlemesine katkıda bulunma ve çocuğa karşı ahlaksız davranışta bulunma gibi çeşitli suçlamalarla tutuklandığını duyurdu.

TÜYLER ÜRPERTİCİ İFADELER

Tüyler ürpertici beyanlarda, Eric Cadogan'ın çocuklarına tecavüz ettiği, onları birbirleriyle cinsel ilişkiye girmeye zorladığı ve bu suçları cep telefonuyla kaydettiği çok sayıda olay ayrıntılarıyla anlatılıyor. Bu hafta bir hakim, Cadogan'ın 2.2 milyon dolar kefaletle hapiste tutulmasını emretti. Yetkililer, çocukların nerede olduğuna ilişkin sorulara yanıt vermedi.

KARISI DA SUÇ ORTAĞI

Suriye’de şüpheli trafik kazasında Esad’ın danışmanı hayatını kaybetti! Suriye’de şüpheli trafik kazasında Esad’ın danışmanı hayatını kaybetti!

Eşi Kia Cadogan, kocasının onu çocuklarını taciz etmeye zorladığını söyledi. Ancak yetkililer hikayesine inanmadı. Polis departmanı, "Orada yaşarken, ailesinin teknesine gidip gelirken, iğrenç eylemleri bildirmek için bolca fırsatı vardı. Ancak bunu yapmadı. Bizim işimiz insanları korumak. O da aynı şekilde bir suç ortağıydı" açıklamasını yaptı.

Kaynak: HABER MERKEZİ