WNBA yıldızı Angel Reese'in sunduğu yeni bir podcast olan "Unapologetically Angel"a katılan spiker ve YouTuber Kayla Nicole, Travis Kelve ile olan ilişkisinden bahsetti. Amerikan futbolu oyuncusu şu anda dünyaca ünlü şarkıcı Taylor Swift ile birlikte...


HİÇBİR ALAN YOK


Kayla ve Travis, Mayıs 2022'de ayrılmalarından önce beş yıl boyunca ara ara çıktı! Sonrasında Travis Kelce, Taylor Swift ile ilişkiye başladı. Kayla Nicole, "Birbirimizi birkaç organizasyonda gördük. Sadece kafa sallayarak selam veriyoruz. Sanırım ikimiz de onun yeni durumunun doğasının farkındayız. Gerçekten bire bir konuşmak için hiçbir alan yok" dedi.


İNANILMAZ NEFRET


Eski sevgili, "Köpekleri Winnie öldüğünde sosyal medyadan bir yorum yapmıştım. Üzerime kaç tane Taylor Swift hayranının saldırdığını size anlatamam. Bu düzeydeki nefretin ve çevrimiçi kaosun beni etkilemediğini söylesem yalan olur. Etkiliyor" yorumunu yaptı.


HİÇBİR ŞEY YAPMADIM


Kayla Nicole, "Bu talihsiz bir durum. Çünkü bu tür bir tepkiyi hak edecek hiçbir şey yapmadım" şeklinde konuştu.  Nicole ve Travis Kelce'nin ayrılığına gerçekten neyin sebep olduğu hala belli değil. Eski sevgili bu konuda bir açıklama yapmadı.

Muhabir: MÜNEVVER BEYZA MORGİL