Hayranlar, Taylor Swift'in, kendisiyle çok iyi bir dostluğu bulunan merhum Kris Kristofferson hakkında ne düşündüğünü merak ediyor. Bu merak, country müzik yıldızının ölümünden sonra daha da arttı. Martin Scorsese ve Barbra Streisand gibi ünlüler, birçok kişi gibi merhum aktör ve müzisyenin ölümünün ardından ona saygılarını sundu.

TEK KELİME ETMEDİ

Ancak Taylor Swift tek kelime etmedi ve paylaşım yapmadı. Şimdi, hayranlar Swift'in Kristofferson'ın trajik ölümüyle ilgili ne düşündüğünü merak ediyor. Bazıları da onu vefasızlıkla suçluyor. Swift yıllar önce onu rol modellerinden biri olarak adlandırmıştı.

ANNESİNE ANLATTI

Kristofferson ayrıca gelecekte Country Müzik Onur Listesi'ne girip giremeyeceği sorulduğunda Swift'in "zaten Onur Listesi'nde" olduğunu söyledi. Bu arada Swift, Kristofferson'ın kendisini ve müziğini nasıl övdüğünü annesine anlatırken aşırı heyecanlanmıştı.

İLK PAYLAŞIMIYDI

Üstelik Kristofferson çok uzun bir süre sonra Instagram hesabını açtığında paylaştığı ilk şey kendisi ve Swift'in bir fotoğrafıydı. Kris Kristofferson, 28 Eylül'de hayatını kaybetmişti. Yani Swift uzun süredir konuyla ilgili sessiz...
 

Muhabir: Münevver Beyza Morgül