Yetkililer, uzun süredir aranan Floridalı bir adamın gözaltına alındığını açıkladı. Polk İlçesi Şerif Ofisi, 38 yaşındaki Joshua Garrett'ın tutuklandığını ve tutuklamaya direnme ve ağır suç işlemekle suçlandığını söyledi.

Sokakta çıkan karışıklık sebebiyle Emniyet güçleri olay yerine gitti. Şikayet edilen kişinin, Garrett olduğunu tespit eden polisler, onun hırsızlık suçundan hüküm giydikten sonra verilen denetimli serbestliği ihlal ettiğini öğrendi. Ayrıca çalıntı mal satması sebebiyle de arandığı kaydedildi. 

İLK ÖNCE BULAMADILAR

Polisler bölgede Garrett'ı aramaya başladı ve çalıştığı dükkana uğradı. Geldiklerinde Garrett'ın içeri girdiği ancak asla ayrılmadığı belirtildi. İlk önce mülkte arama yapıldı ancak bulunamadı. Yine de Garrett'ın binada olabileceğine inanıyorlardı ve birkaç tavan döşemesinin yerinde olmadığını gördüler.

Milletvekilleri daha sonra Garrett'ın telefonunun çaldığını duydu. Yalıtımın altından çıkan bir el fark ettiler. Garrett sonunda tavandan çıkarıldı ve Polk İlçesi Hapishanesi'ne nakledildi.

Kaynak: HABER MERKEZİ