Yakın zamanda plaja yaptıkları aile gezisi sırasında 9 yaşındaki Jayce, protez bacağını kaybetti. Teksaslı büyükanne Monica Swindall, başlattığı çevrimiçi bağış toplama kampanyasına gelen yoğun ilgiden dolayı minnettar olduğunu söyledi.

SUYUN İÇİNDE HEYECANLANDI

PEOPLE'a konuşan Monica Swindall ve ailesi, yola çıktıklarında amaçlarının eğlenceli bir aile tatili olduğunu söyledi. Ancak özel gereksinimi bulunan 9 yaşındaki torunu Jayce, suya girdiğinde heyecanlandı ve bacağı kayboldu.

ONLARA İNDİRİM YAPTILAR

Yardım etmek isteyen Swindall, Facebook'taki yerel bir grupta olup biteni paylaştı. Sonra da bağış kampanyası başlatıldı. Monica, bağış toplama sitesinde yayınladığı mesajda, Kuzey Teksas merkezli Stability Prosthetics ile iletişime geçtiğini ve onların da aileye yardımcı olmak için indirim yaptığını söyledi.

5 İLA 50 BİN ARASINDA

Büyükanne, "Bizden yeni bir kaliteli bacak için sadece 7.000 dolar ücret istediler" diye yazdı. The Washington Post'a göre; protez uzuvlar genellikle 5.000 ila 50.000 doların üzerinde bir maliyete sahip.

BİRKAÇ SAAT İÇİNDE

Swindall, Jayce'in şu anda yeni bir bebek bekleyen anne ve babası için bu parayı ödemenin zor olduğunu belirtti. Sadece birkaç saat sonra kampanyada 7.000 doların üzerine çıkıldı. Şu anda küçük çocuk da dahil herkes çok mutlu...

Kaynak: HABER MERKEZİ