Hibrit teknolojisi ve arazi kabiliyetine sahip sağlam modelleriyle öne çıkan Suzuki, Swift Hibrit, S-Cross Hibrit, Vitara Hibrit ve Jimny gibi araçlarında kredi ve takas desteği avantajlarıyla temmuz ayına iddialı bir başlangıç yaptı. Suzuki, 7 Temmuz'a kadar Swift Hibrit modelini satın almak isteyenlere yüzde 0 faizli 150 bin TL kredi veya 100 bin TL takas desteği sunuyor. 4x4 B-SUV segmentinin öncü modeli olan Suzuki S-Cross Hibrit'te de kullanıcılar 7 Temmuz'a kadar yüzde 0 faizli 200 bin TL kredi veya 170 bin TL'ye varan takas desteğinden faydalanabilecek. Yine aynı segmentte rakipsiz modeli Vitara Hibrit'te 200 bin TL'lik yüzde 0 faizli kredi veya 150 bin TL'lik takas desteği fiyatları sunuluyor. Marka, arazi sözleşmesine sahip Jimny modelinde yüzde 0 faizli 200 bin TL kredi veya 170 bin TL takas desteğini devreye aldı.

Suzuki’den yılın avantajlı kampanyası

Suzuki, tüm modellerinde Garantim ON kapsamında 10 yıla kadar garanti imkanı sunuyor. Yıllardır sağlam ve dayanıklı araçlarıyla dikkat çeken, üstün yol tutuş ve konforu güvenlikle birleştiren Suzuki, yeni bir otomobil sahibi olmak isteyenler için 7 Temmuz'a kadar yılın en avantajlı satın alma fırsatını devreye soktu. Suzuki, 7-10 yıllık Japon teknolojisine sahip modeller yelpazesinde kredi ve takas desteği fırsatları sunuyor.

Düşük yakıt tüketimi

Bu zengin donanım özelliklerinin yanında düşük yakıt tüketimi ile öne çıkan Swift Hibrit, 150 bin TL'ye yüzde 0 faizli kredi veya 100 bin TL takas desteği ile yeni sahiplerini bekliyor.

Aynı zamanda 2023 model Swift Hibrit, peşin alıma özel avantajlarla kullanıcılarla buluşuyor. Güçlü ve yenilenen tasarımıyla, Akıllı Hibrit teknolojisine sahip motor sistemi, yakıt verimliliği, yüksek performans, AllGrip 4x4 çekiş sistemi ve en güncel güvenlik donanımlarıyla öne çıkan Suzuki S-Cross Hibrit ise 170.000 TL'ye varan takas desteği veya yüzde 0 faizli 200 bin TL kredi avantajıyla yeni sahiplerini bekliyor.

Yüzde 0 faiz avantajı

AllGrip 4x4 veya 4x2 çekiş seçenekleriyle öne çıkan, standart olarak sunulan üstün güvenlik donanımlarıyla segmentinde öncü Suzuki Vitara Hibrit, yüzde 0 faizli 200 bin TL kredi veya 150 bin TL takas fırsatıyla 7 taksit SUV sevenlerini bekliyor. 2024 model Vitara Hibrit'e özel 1.408 TL'lik kampanya. 000 TL'den başlayan fiyatlarla alım yapılabilecek.

Kaleseramik’ten 15 milyon avroluk yeni yatırım Kaleseramik’ten 15 milyon avroluk yeni yatırım

AllGrip teknolojisine sahip 4x4 özelliğiyle ön plana, arkada olduğu şehriye içinde de Otomotiv sektöründe her zaman sözEdinen, Jimny modeline ise yüzde 0 faizli 200 bin TL kredi veya 170 bin TL'ye kadar takas imkânıyla sahip olunabiliyor. 7 Temmuz sevkiyat kadar sınırlı sayıda 2023 model Jimny satın almak isteyen kullanıcılar için takas önerilen edilen anahtar teslimat fiyatı 1.588.000 TL olarak belirlendi.

Garantim ON avantajı

Suzuki modellerinin tamamında, “Suzuki'den Garantim ON”da avantajlar sunuluyor. 0 km olarak satın alınan Suzuki modellerinde sunulan 3 yıllık temel üretici garantisi süresi ile “Suzuki'den Garantim ON'da” kapsamında kullanıcılar, usule uygun bakım için yetkili servislere yaklaşanları sürece 10 yaş veya 180.000 km'ye kadar bu programdan ücretsiz olarak faydalanabiliyor.

Kaynak: HABER MERKEZİ