Acun Ilıcalı'nın sunduğu Survivor yarışmasına geçtiğimiz dönemlerde damga vuran, aynı zamanda da oyuncu ve dansçı olan Hasan Yalnızoğlu pankreas kanseri sebebiyle 50 yaşında yaşamını yitirdi.

"Survivor" ve "Anadolu Ateşi" ile hafızalara kazınan Hasan Yalnızoğlu, pankreas kanseri nedeniyle 50 yaşında hayata gözlerini yumdu. Bakırköy Devlet Hastanesi'nde hayatını kaybettı. Peki Hasan Yalnızoğlu kimdir? İşte ayrıntılar..


HASAN YALNIZOĞLU KİMDİR?

20 Ekim 1974 tarihinde İstanbul'un Üsküdar ilçesinde dünyaya geldi. Yalnızoğlu aslen Rİzeli'dir. 6 yaşında jimnastiğe başlayıp aynı zamanda futbolla da ilgilendi. Sonraki yıllarda yüzme sporunda başarılar kazandı. Orta öğrenimini İstanbul Pendik'te tamamladı.

Hasan Yalnızoğlu, Marmara Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu ve Marmara Üniversitesi Yöneticilik mezunudur. Spor kariyerinde birçok başarısı olan Yalnızoğlu, daha sonradan dans ve oyunculuk alanında da kendini kanıtladı. Sultans of the Dance ve Anadolu Ateşi dans gruplarında baş dansçı olarak görev aldı. 2007 yılında kendi gibi dansçı olan Tatiana Ruichiana ile evlendi.

Survivor Ünlüler - Gönüllüler yarışmasında Nihat Altınkaya'nın ardından ikinci oldu. 2013 yılında Şişli'de kendine ait bir spor salonu açmıştır. 2014 yılında "Öğrenilmiş Duygular" adındaki kişisel gelişim kitabını çıkardı. 2015 yılında, Acun Ilıcalı'nın TV8 ekranlarında düzenlediği Survivor All Star yarışmasında Gönüllüler takımında yarışmıştır. Yarışmayı 5. olarak tamamlamıştır. 1997 yılında kadınlarda Deniz Akkaya'nın erkeklerde de Kenan İmirzalıoğlu'nun birinci olduğu Best Model of Turkey yarışmasında ikinci olmayı başardı.

Muhabir: ERAYCAN ERGİNBAŞ