Survivor 2024 All Star'ın son bölümünde, nefes kesen bir eleme düellosu yaşandı. Eleme potasına giren Merve, Atakan, Nefise ve Seda, izleyicileri heyecanlandıran mücadeleler sergiledi.İlk düello, Nefise ve Atakan arasında gerçekleşti. Zorlu mücadelede, Atakan 5-4'lük bir skorla galip gelerek eleme potasından çıkmayı başardı.İkinci karşılaşmada ise Seda ile Merve parkura çıktı. Büyük bir çekişmeye sahne olan bu turda, Seda, 5-4'lük bir skorla Merve'yi geride bırakarak eleme potasından kurtuldu.

eleme 1

Eleme düellosunun finaline ise Merve ve Nefise kaldı. Son karşılaşmada, Nefise, nefes kesen bir performans sergileyerek Merve'yi 5-1'lik bir skorla mağlup etti ve Survivor All Star'a veda eden isim Merve oldu.

survivor

Merve duygusal bir veda konuşması yaparak, "Bu sezon burada olmak benim için büyük bir mutluluktu. Bu harika ailenin bir parçası olmak beni gerçekten mutlu etti. Tabii ki, bir hayalim vardı: final. Ama her şeyin bir kaderi olduğuna inanıyorum. Elimden gelenin en iyisini yapmaya çalıştım. Artık burası benim için son durakmış. Geriye sadece güçlü arkadaşlarımla kalanları izlemek ve desteklemek düşüyor. Onlara başarılar diliyorum. Hepinizi seviyorum ve hepinizden helallik istiyorum. Bu beş gün içinde birbirinize iyi bakın ve oyunun tadını çıkarın. En önemlisi, hak edenin kazanmasına izin verin. Ben de finalde sizi karşılamak için burada olacağım. Teşekkür ederim." şeklinde konuştu.

Kaynak: HABER MERKEZİ