Son dönemdeki aşırı zayıflığıyla sıkça gündeme gelen sosyetik güzel Süreyya Yalçın, bir davete katılmak için giydiği altın kaplama, elmas ve yakut taşlarla işlenmiş elbisesiyle yine büyük ilgi çekti. Bu özel tasarım elbise, ünlü modacı Pınar Kerimoğlu imzasını taşıyor ve tam tamına 3 milyon TL'ye mal oldu. Sosyal medyada Yalçın'ın bu lüks kıyafeti, farklı görüşlere neden oldu. Kimileri zayıflığının kıyafeti taşıyamayacak kadar ileri seviyede olduğunu iddia ederken, kimileri ise Yalçın'ın bu elbiseyle muhteşem göründüğünü savundu.

Sosyal medyada, Süreyya Yalçın'ın altın kaplama elbisesinin fiyatı hakkında, "Bu kadar para nasıl harcanır?", "Bu kadar lüks gereksiz değil mi?" gibi çeşitli yorumlar ve eleştiriler yapıldı.

Dünyanın en zenginleri listesinde bulunan ve 2008 yılında vefat eden iş insanı Faruk Yalçın'ın kızı Süreyya Yalçın, son görüntüsüyle magazin gündeminde sıkça yer alıyor.

Sosyetik güzel, 2016 yılında Ozan Baran ile evlendikten sonra yaşamını ABD'de sürdürmeye başladı.

Süreyya Yalçın 4

Tatil için ABD'den Bodrum'a gelen Yalçın, zayıf görüntüsü hakkındaki yapılan yorumlara, "Herkes zayıflığımı konuşuyor. Beni merak etmeyin. Sağlıklı ve mutluyum." şeklinde yanıt verdi.

Süreyya Yalçın 6

haber merkezi

Editör: Funda Işık