Geçtiğimiz sezonu Sevilla’da geçiren ve sezon sonunda sözleşmesi sona erdikten sonra kulüpten ayrılan Sergio Ramos’un uzun süredir futbolu bırakacağı haberleri gündeme geliyordu. İspanyolların efsane futbolcuları arasında yer alan Sergio Ramos, 1 sezon daha futbol oynamaya karar verdi. Yıldız oyuncu, Süper Lig’in dev ekibi için İstanbul’a geliyor.

SERGIO RAMOS, GALATASARAY İÇİN UÇAĞA BİNİYOR

Trendyol Süper Lig’de son 2 sezonun şampiyonu Galatasaray, Victor Osimhen transferinin ardından bir bombayı daha patlatmaya hazırlanıyor. İspanyol basınında yer alan habere göre; Galatasaray, bonservisi elinde olan stoper oyuncusu Sergio Ramos ile anlaşmaya vardı. Haberin ayrıntılarında, Ramos’un yarın akşam saatlerinde Galatasaray için uçağa bineceği ve saat TSİ 23.00’te uçağının ineceği açıklandı.

DAHA ÖNCE BEŞİKTAŞ İÇİN GELECEĞİ İDDİA EDİLMİŞTİ

Transfer döneminde adı Süper Lig ve Avupa’nın birçok dev takımıyla adı anılan Sergio Ramos için yaklaşık 20 gün önce İspanyol basınından bir iddia daha gündeme gelmişti. Çıkan haberde Ramos ile geçtiğimiz sezonda da ilgilenen Beşiktaş’ın yıldız oyuncuyu Türkiye’ye getireceği yönünde bilgi yer almış ancak bu iddialar asılsız çıkmıştı.

TAM 37 MAÇA ÇIKTI

1.84 boyundaki Sergio Ramos, 2023-2024 sezonunda Sevilla formasıyla tam 37 resmi maça çıkmıştı. İlerleyen yaşına rağmen ortaya koyduğu performansla göz dolduran Sergio Ramos 7 gol ve 1 asist ile takımına skor katkısı vermişti.

Editör: Bedirhan Altundağ